Kategorier

Bästsäljare

Color Wow Root Cover Up - Dark Blonde 2,1 g

Color Wow Root Cover Up - Dark Blonde 2,1 g

269 kr 359 kr
Limited special offer
Color Wow Root Cover Up - Black 2,1 g

Color Wow Root Cover Up - Black 2,1 g

269 kr 359 kr
Limited special offer
Wet n Wild Photo Focus Foundation Classic Beige 30ml

Wet n Wild Photo Focus Foundation Classic Beige...

59 kr 109 kr
Limited special offer
Wet n Wild Photo Focus Foundation Golden Beige 30ml

Wet n Wild Photo Focus Foundation Golden Beige...

59 kr 109 kr
Limited special offer
Wet n Wild Photo Focus Foundation Soft Beige 30ml

Wet n Wild Photo Focus Foundation Soft Beige 30ml

59 kr 109 kr
Limited special offer
Piz Buin Allergy Sun Face Cream Sensitive Skin SPF30 50ml

Piz Buin Allergy Sun Face Cream Sensitive Skin...

129 kr 189 kr
Limited special offer
Piz Buin Moisturizing Sun Lotion SPF15 200ml

Piz Buin Moisturizing Sun Lotion SPF15 200ml

129 kr 189 kr
Limited special offer
Piz Buin Allergy Spray SPF15 200ml

Piz Buin Allergy Spray SPF15 200ml

129 kr 189 kr
Limited special offer

Frakt och Köpvillkor

Priser
Hos oss handlar du alltid till låga priser och vi strävar efter att erbjuda marknadens lägsta priser. Priserna i vår webbshop visas alltid inklusive moms. 

Kundservice
Vår Online Chat är öppen måndag till fredag kl 13-15. Chatten hålls även öppen under andra mer oregelbundna tider. När chatten är stängd når ni oss snabbast genom att skicka ett mail till kundservice@stylingagenten.se eller via vårt kontaktformulär som finns under fliken kontakt.

Betalning
Vi samarbetar med Klarna Checkout gällande samtliga betalningar och för att få använda tjänsten behöver du vara minst 15år. Genom Klarna Checkout erbjuder vi följande betalningsalternativ: 

Bank eller kreditkort
Du kan välja att göra en betalning med ditt kort. Vi tar emot alla vanliga kort såsom Visa och Mastercard. Vi lagrar INTE uppgifter om ditt kort utan endast information om din order för att kunna ge dig bästa service. 

Faktura
I samarbete med Klarna kan vi erbjuda betalning mot 14 dagars faktura helt kostnadsfritt. Leverans sker till den adress som finns registrerad såsom folkbokföringsadress. Betalningsvillkor är 14 dagar netto. Vid försenad betalning debiteras dröjsmålsränta med 24%. Vid påminnelse debiterar Klarna en lagstadgad påminnelseavgift på 60 kr. 

Internetbank
Du kan välja att göra din betalning direkt genom din internetbank. Direktbetalning kan genomföras från Swedbank, Handelsbanken, SEB och Nordea.

Delbetalning
Genom Klarna kan vi erbjuda delbetalning där du kan betala i din egen takt. För denna tjänst tar Klarna ut en avgift på 29kr. Fullständiga villkor framgår i Klarnas köpvillkor.

Beställning
Alla beställningar sker via vår webbshop. Vi accepterar inte beställningar som görs via ordinarie mail, fax eller annat tillvägagångssätt om inte annat är avtalat. Vi polisanmäler beställningar som görs i någon annan persons namn utan dennes medgivande eller som på annat sätt medför StylingAgenten.se ekonomisk eller annan skada. 

Leveranstider
Vårt mål är att leverera beställda varor så snabbt som möjligt till dig. När du lagt din order hanterar vi den direkt. Normal leveranstid är 1-3 arbetsdagar efter att din beställning är lagd. 

Leveranser
Alla leveranser sker med av oss vald speditör. I dagsläget skickar vi med olika speditörer beroende om din försändelse kan skickas som brev eller som paket. Paket skickas med DHL som är ett av Sveriges största företag inom paketleveranser. Ditt paket hämtar du hos ditt närmaste paketombud och du kan följa status på ditt paket från beställning till leverans. Mindre försändelser skickas som brev med Posten. Det är ditt ansvar som köpare att den adress som angetts till oss vid beställningstillfället är korrekt. Leverans sker inom Sverige, men även till Norge, Danmark och Finland om inte annat har avtalats. För ej uthämtat paket debiterar vi en avgift på 150kr.

Fraktkostnad
Fraktkostnaden inom Sverige är 28kr vid beställningar under 499kr. Denna kostnad specificeras innan du utför din betalning. Vid beställningar över 499kr har du alltid gratis frakt. Fraktkostnad för beställningar till Norge, Danmark och Finland är alltid 99kr. 

Presentkort/rabattkoder
Om du har en presentkortskod eller rabattkod som du vill använda vid din beställning så fungerar det endast att använda en kod per köptillfälle. 

Ångerrätt
Som privatperson har du enligt Distansavtalslagen rätt att ångra ett köp inom 14 kalenderdagar. Om du ångrar ett köp ska du skicka tillbaka varan till oss oanvänd och i obruten förpackning. Kontakta alltid kundtjänst först på kundservice@StylingAgenten.se innan du returnerar din order. Återbetalning sker först när varan blivit mottagen av oss. Du står själv för fraktkostnaden. Om felet ligger hos oss står vi för fraktkostnaden. 

Reklamation & Garanti
Om en produkt skulle visa sig vara defekt eller felaktig kan varan returneras. När varan har kommit i retur till StylingAgenten återbetalas totalbeloppet inklusive expeditions- och fraktkostnader. Vid en reklamation av felaktig/defekt vara skall du som kund vara helt utan kostnad. Reklamation till StylingAgenten ska göras inom skälig tid från det att kunden mottagit ordern. 

Endast ursprungliga fel omfattas av reklamationsrätten. Reklamationsrätten omfattar t.ex. inte fel orsakade av normalt slitage. Fraktkostnader för returen står StylingAgenten för mot uppvisat kvitto. Vänligen skicka med kvittot för frakten eller en kopia. Vid godkänd reklamation/hävning av köp återbetalar vi summan för din beställning inom 30 dagar. 

Returadress är: 

StylingAgenten.se
D&A Group AB
Gamla Landsvägen 3
438 34 Landvetter

Vi rekommenderar alla våra kunder att skicka spårbara paket för kundens säkerhet. Varan är i kundens ägo tills vi mottagit returen. Har du frågor angående ångerrätt/retur är du välkommen att kontakta vår kundtjänst under fliken "Kontakt".

Transportskador
StylingAgenten ansvarar för varor som skadas eller kommer bort under leverans till dig. Reklamation av transportskador ska göras inom skälig tid till StylingAgenten. Vid mottagande av försändelsen är det därför viktigt att kontrollera att paketet inte är transportskadat.

Tvist
Vid tvist där köparen är privatperson har vi som policy att alltid följa Allmänna Reklamationsnämndens rekommendationer. 

Information
Vi förbehåller oss för tryckfel i information & priser, samt fel i specifikation på samtliga varor i vårt sortiment. Alla bilder och information på vår hemsida skall ses som illustrationer. Vi kan heller inte garantera att bilderna återger varans exakta utseende. 

PUL
Som kund är du skyddad av PUL (personuppgiftslagen). Detta innebär att de personuppgifter som du lämnar till oss inte kommer att delas ut eller spridas till tredje part. Vi behandlar dina uppgifter konfidentiellt och du kan därmed känna dig trygg när du genomför ett köp på vår webbshop.


Menu